Λογότυπο Δικηγορικών Γραφείων Α. Τσιρώνη
Δικηγορικά Γραφεία Α. Τσιρώνη
         
Αρχική Σελίδα Τομείς Δραστηριοτήτων Συνεργάτες English
Αναστάσιος Τσιρώνης
Πέτρος Πανταζής
Σολομονή Παραλίδου
 
 
  Κύρια Στελέχη
  Δρ Αναστάσιος ΤΣΙΡΩΝΗΣ [Διδάκτωρ Νομικής στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου]: Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με εξειδίκευση στο δίκαιο σημάτων και ευρεσιτεχνίας, το δίκαιο ανταγωνισμού, την πνευματική ιδιοκτησία, το τραπεζικό δίκαιο, το δίκαιο εταιριών, το ασφαλιστικό δίκαιο και τις συμβάσεις. Υπήρξε νομικός σύμβουλος στο Τμήμα Συμβάσεων
της ALPHA Τράπεζας (1996-1997). Εχει ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης, τόσο ως δικηγόρος-σύμβουλος ελλήνων επενδυτών στις χώρες αυτές, όσο και ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας παροχής συμβουλών και εκπόνησης μελετών ECOBAL AE, η οποία δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια. Είναι ιδρυτής του δικηγορικού γραφείου «Α. Τσιρώνης & Συνεργάτες» καθώς και μέλος διοικητικών συμβουλίων και νομικός σύμβουλος πολλών ελληνικών εταιριών (ΚΟΥΜΠΑΣ A.E., EUROBROKERS A.E., ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ, κλπ.). Εχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και αλλοδαπά νομικά περιοδικά σε θέματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Μιλά Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Σολομονή ΠΑΡΑΛΙΔΟΥ [κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης]: Δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών, με σημαντική εμπειρία σε θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου, στο δίκαιο εταιρειών, στις εξαγορές και συγχωνεύσεις εισηγμένων επιχειρήσεων, στους εταιρικούς μετασχηματισμούς, στο ασφαλιστικό και το τραπεζικό δίκαιο και σε θέματα ενέργειας. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Κωνσταντίνα ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗ [κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών]: Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με εμπειρία στο εμπορικό δίκαιο (ιδιαίτερα το δίκαιο εταιρειών) και στο ασφαλιστικό δίκαιο. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Πέτρος ΠΑΝΤΑΖΗΣ [κάτοχος πτυχίου Νομικής Σχολής από το Πανεπιστήμιο του Μπάρι]: Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Πειραιώς, με εξειδίκευση σε θέματα αστικού και ποινικού δικαίου και σημαντική δικαστηριακή εμπειρία. Μιλά Ιταλικά και Αγγλικά.

Σοφία ΒΛΑΧΟΥ-ΖΟΥΝΕΛΗ [κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή από το Πανεπιστήμιο του Μονπελλιέ-Περπινιάν]: Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με εξειδίκευση στο ασφαλιστικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και το δίκαιο συμβάσεων. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Τα κύρια στελέχη του γραφείου πλαισιώνονται κατά περίπτωση από ειδικούς (νομικούς ή άλλους) από έναν ευρύ κύκλο δοκιμασμένων εξωτερικών συνεργατών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Τομείς Δραστηριοτήτων | Συνεργάτες | Γραφεία | Πελάτες | Δημοσιεύσεις | Σύνδεσμοι | Αρχή Σελίδας


A. Tsironis & Associates Law Offices - All Rights Reserved. Copyright ©2004 Μελέτη και Σχεδίαση : Δημ. Γ. Λογοθέτης